Hoe wij werken

Voor het eerste gesprek nodigen wij u uit om naar ons bureau te komen, dat is gevestigd in de Gasfabriek Meppel. Voorafgaand aan het gesprek leiden wij u graag rond door ons bureau en de Gasfabriek Meppel, zodat u een goed beeld krijgt van onze identiteit en werkwijze.

In het gesprek luisteren we goed naar uw wensen en halen we het ‘waarom’ naar boven. We gaan we op zoek naar de vraag achter de vraag. Wat wilt u? Waarom wilt u wat u wilt? Vervolgens analyseren we het vraagstuk, voelen we de context en komen we op pragmatische wijze met advies. Aan het eind van het gesprek zijn de uitgangspunten van uw project helder.

Met deze uitgangspunten gaan wij aan de slag. De eerste stap is de onmisbare haalbaarheidsstudie. Het resultaat van de studie geeft u een goed beeld van de omvang en het kostenplaatje van uw project. De studie, met daarin het programma van eisen, is tevens de basis voor het ontwerp.

In de ontwerpfase schakelen wij tevens de professionals in van B+O Management en Advies en B+O Bouwkunde en Techniek. Wij werken op integrale wijze met hen samen en zorgen ervoor dat het gehele proces goed verloopt.