Hoe wij werken

‘Met bezieling geven wij vorm aan ruimtes waarin mensen zich prettig voelen’

Ieder mens heeft ruimte nodig om te leven en werken. Dit moet een plek zijn waar jij je prettig voelt en je volledig kunt ontplooien. Een plek waar je kunt ‘zijn’. Voor elk mens heeft deze plek andere kenmerken en eigenschappen. Om er achter te komen wat deze precies zijn, willen we eerst weten wie onze opdrachtgever is. Wij gaan hierbij op zoek naar de vraag achter de vraag. We
kijken niet alleen naar de rationele en functionele vraag, maar ook naar de gebruikers van de toekomstige ruimte. Wie zijn zij? Wie willen ze zijn? Wat doen ze? Wat hebben zij nodig? Op deze manier ontstaat er een filosofie die past bij de mens die in de ruimte zal leven of werken.
 
Vanuit deze filosofie gaan wij aan de slag. We maken we niet alleen het ontwerp, maar begeleiden ook het hele proces, van initiatief tot nazorg. Hierbij streven we naar kwaliteit en perfectie en leggen we de lat erg hoog. We werken hard, zodat het optimale resultaat wordt bereikt. Hierbij gaan we duurzaam en kostenbewust te werk, zodat onze opdrachtgever niet voor verrassingen komt te staan.

Door duurzaam te werken en te leven, nemen we onze verantwoordelijkheid en maken we het verschil. De wensen van onze opdrachtgever vertalen wij zoveel mogelijk naar milieubesparende maatregelen.

Kortom, wij mixen creativiteit, de wensen van opdrachtgevers, het kostenplaatje, tijd, efficiency en perfectie tot een ultiem eindresultaat.

Hoe wij werken